Dostava in plačilo

Stroški dostave

Pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali s paketnim distributerjem GLS. Poštnina je obračunana na podlagi veljavnega cenika za Poslovne pakete na območju Slovenije.

Pri skupnem nakupu nad 100 EUR (brez vrednosti poštnine) je dostava v Sloveniji brezplačna, pri zneskih nižjih od te vrednosti pa znaša pošnina 5,50 EUR.

V poštnini, ki je samodejno dodana znesku vašega naročila in je posebej specificirana je vštet strošek poštnine, odkupnine in pakiranja ter drugi administrativni stroški.

DNEVI DOSTAVE:

V spletni trgovini stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil do 15. ure skušamo odpremiti še isti delovni dan, razen med vikendi in prazniki. Naročila oddana od ponedeljka do petka do 15.ure, bodo tako odposlana še isti delovni dan, tako da jih lahko pričakujete na vašem naslovu najkasneje v 2-3 dneh. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

OPOZARJANJE PRED DOSTAVO:

Pred dostavo vas naši distributerji obvestijo, kdaj lahko pričakujete paket oz. kje je paket možno prevzeti, preko SMS sporočila na kontakno telefonsko številko in preko elektronskega naslova.